insolitart@gmail.com
639 541 544
Barcelona

 

Castellano

German

6

 

    Designers


THE DESIGNERS TEAM

Creació d'un equip de professionals formats a la nostra escola que treballin per a tercers o que acceptin encàrrecs a les nostres instal·lacions.

Facilitem Pràctiques laborals en empreses

  • Objectius: Establiment d'una línia de producció artística a partir de la creació d'una empresa de disseny capaç de competir en el mercat laboral.
  • A nivell grupal: Afavorir el reconeixement del grup a nivell artístic però també empresarial establint relacions i col·laboracions mercantils l'objectiu últim sigui la generació de beneficis econòmics que permetin que d'alguna forma els integrants puguin viure d'aquestes guanys o almenys rebre una quantitat econòmica d'acord amb el seu treball. Establint relacions comercials amb empreses que contractin el servei de disseny de l'equip, o realitzant els nostres propis dissenys de productes que nosaltres mateixos comercialitzarem com a marca.
  • A nivel individual: Facilitar una progressiva autonomia econòmica i autoperceptiva. La persona percep que és capaç de guanyar-se la vida mitjançant una activitat que li interessa al mateix nivell que qualsevol altra persona dins de la societat.

 

 

 

 © InsolitArt Project        insolitart@gmail.com      www.insolitart.com