insolitart@gmail.com
639 541 544
Barcelona

 

Castellano

 

6

 

       Mecenatge


¿VOLS SER  EL MECENES D´UN ARTISTA?


AMB UNA APORTACIÓ DE
10€ FARÀS QUE UNA PERSONA AMB DIAGNÒSTIC DE TRASTORN MENTAL SEVER DEIXI DE SER UN MALALT MENTAL PER CONVERTIR-SE EN FORMADOR DE TALLERS ARTÍSTICS.

SIGUES EL CANVI QUE VOLS VEURE EN EL MÓN.

A Insolitart portem més de 2 anys bregant amb hospitals de "salut mental" públics per implantar un curs que permeti a aquelles persones que han trobat en l´art una forma d´expressió i que dona sentit a les seves experiències, l´oportunitat de fer d´aquesta passió una forma de vida.

El nostre curs, està orientat perquè adquireixin els recursos necessaris per transmetre els seus coneixements a altres persones, i que aquest treball canvii el seu auto-concepte i les seves vides.

Actualment comptem amb un grup de 7 persones disposades a llançar-se a l´aventura però el projecte segueix parat per falta de pressupost.

Només necessitem 200 donacions de 10€.   
 

 


¿Què rebràs a canvi?:

-  Seguiment dels progressos de l´artista que hagis escollit
-  Rebre una obra al final del curs
-  Veure el teu nom en totes les comunicacions, esdeveniments, publicitat....
-  i res comparat amb la satisfacció d´haver estat el que va canviar la vida d´algú...

ACTUALMENT COMPTEM AMB UN GRUP DE 8 PERSONES QUE S'HAN LLANÇAT A L'AVENTURA GRÀCIES A LA COL·LABORACIÓ DESINTERESSADA DE MOLTES PERSONES.

Pots veure el procés del mecenatge del 2018 a Instagram: @Jolanda.f.ruiz

Contacta amb nosaltres perquè et facilitem les dades i tota l´informació necessària:
insolitart@gmail.com  -  tlf.639541544               https://www.facebook.com/insolitart/

GRACIES!!!!!!
 

 


¿QUÈ HAURIA ESTAT L'ART SENSE MECENES?
¿I DELS ARTISTES?

"Mecenes" és la persona poderosa que brinda el seu suport mtaterial, o protegeix mitjançant la seva influència, a artistes, literats i científics perquè aquests puguin realitzar la seva obra.

PATROCINA UN ARTISTA DE LA NOSTRA ESCOLA

Moltes persones diagnosticades amb Trastorn Mental Sever, no disposen de la possibilitat d'accedir a una vida satisfactòria i plena, com la de qualsevol altre.

L'ART pot obrir-los la porta a una realitat en què les seves capacitats siguin validades socialment, a una realitat en la qual l'expressió artística es converteixi en una forma de vida.

La nostra escola ofereix formació artística a totes les persones sigui quina sigui la seva condició mental.

Ajuda'ls a elaborar el seu projecte de vida a través de les Arts.

 

   

PROGRAMA DE MECENATGE

Una de les figures més reconegudes en la història de l'art és la del Mecenes. Sense ells, sense les aportacions d'aquestes persones, grans artistes, dels que actualment gaudim de les seves obres, no haurien tingut l'oportunitat de desenvolupar el seu treball.

A InsolitArt rescatem la figura del mecenes, ja sigui en format particular o empresarial, perquè la seva aportació ajudi a seguir creant oportunitats, creant art.
Es tracta d'aportacions, mitjançant iniciatives privades, sobre el valor del curs que poden anar des d'una petita quantitat a la totalitat del cost del mateix.

El mecenes rep a canvi un feedback bimensual dels progressos de l'artista així com una obra final equivalent en grandària al valor de la seva aportació.

L'artista, per la seva banda, es compromet amb el seu aprenentatge, a finalitzar el curs. En cas contrari, haurà de retornar la quantitat rebuda.

Igualment, es compromet a realitzar l'obra final que lliurarà al mecenes.

 

 

 

Retrat de Sir Endymion Porter, de Van Dyck. Mecenes i artista es representen junts

 

 

 © InsolitArt Project        insolitart@gmail.com      www.insolitart.com